Батьки очікують, що бодай дитячий майданчик стане безпечним місцем для їхніх малюків. Однак, інколи й там на дітей може чигати несподівана небезпека.

Один з дитячих майданчиків у російській Тюмені буквально окупували здоровенні щури. Про це повідомляють російські ЗМІ. З'явилося й відповідне відео.

На кадрах видно, як сила-силенна гризунів спокійно бігає між дитячими гірками, турніками та гойдалками. Зазначається, що місцеві мешканці вже повідомляли про проблему і скаржилися у відповідні органи, однак справа з місця не зрушилася.

Щури на дитячому майданчику, кадр з відео
Щури на дитячому майданчику, кадр з відео

Щури на дитячому майданчику, кадр з відео
Щури на дитячому майданчику, кадр з відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нашестя щурів люди пояснюють тим, що неподалік цього дитячого майданчика розташовані смітники, куди ресторани викидають харчові відходи. Таким чином вони сприяють розмноженню гризунів.

"Картина маслом: літо, гірки, гойдалки і щури. У Тюмені гризуни захопили дитячий майданчик, який знаходиться поруч зі смітниками. Ресторани викидають туди харчові відходи і створюють сприятливе середовище для розмноження шкідників. Місцеві мешканці вже скаржилися владі, але відповіді не отримали. Ну а гризуни продовжують захоплювати двір. Адже не важливо, що говорять киці за спиною у щура", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила": "Міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події

Також "Знай.ua" писав, дружина Добриніна Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина: "Накриває". Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина