В Одеській області літо закінчується із небезпечними знахідками. О 10: 00 у понеділок, 30 серпня, місцева піротехнічна група виїхала на вилучення 100-кілограмової авіабомби. Про це повідомили у ДСНС регіону.

Як зазначається, велетенську бомбу знайшли під час проведення земляних робіт біля села Шабо, Білгород-Дністровського району.

Крім того, того ж дня піротехніки вилучили та знешкодили один артснаряд калібру 105 мм в селі Яськи по вулиці Кірова, 134.

Всі боєприпаси було ліквідовано із дотриманням правил безпеки у спеціально відведеному місці.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

«В Одеській області до кінця літа хороший урожай авіабомб. На цей раз замість винограду земля вродила авіабомбу вагою в 100 кг. Рятувальники відвезли бомбу на полігон. Минулого тижня аналогічний подарунок виявили в селі Казбек», - нагадали у телеграм-спільноті «Одесса как она есть».

Нагадаємо, туристка опинилася під тоннами піску на Одещині: рятувальники проводять пошуки. Рятувальники та військові шукають постраждалу на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів. У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку.

Також "Знай.ua" писав, ледве Чорне море не рвонуло: під Одесою знайшли корабель з вибухівкою. В акваторії Чорного моря біля селища Лебедівка було знайдено затонулий корабель з боєприпасами.