Один з найбільших, а якщо точніше - єдиний в країні оператор залізничних пасажирських перевезень компанія "Укрзалізниця" продовжує псувати людям подорожі, пропонуючи переночувати на полицях разом з вусатими гостями. Затоплений туалет, порожні буфети і жахлива спека - далеко не всі проблеми пасажирів.

У жахливих умовах опинилися пасажири поїзда, який їхав з Одеси до Харкова. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Тарган, фото: Telegram
Тарган, фото: Telegram

"А це 10-й вагон поїзда Одеса-Харків №252 від #Укрзалізниця. Пасажири майже не спали, всю ніч, таргани буквально повзали по людях.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також автори публікації прикріпили знімок і відео від пасажира, який їхав в таких умовах, ділячи свій простір не тільки в іржавій обстановці, але і з рудим вусатим гостем. На відео, яке триває більше 20 секунд можна детально розглянути "тварину".

Тарган, фото: Telegram
Тарган, фото: Telegram

Можна тільки уявити, як на таких "гостей" можуть відреагувати люди з дуже вразливим характером. І до слова, поїздки далеко не безкоштовні, а за такі види пасажири ще й заплатили гроші.

Раніше повідомляли, розетки, кондиціонер і чистий туалет: "Укрзалізниця" показала казковий плацкарт, запустять через 2-3 роки.

Як повідомляв Знай.uа, Укрзалізниця пробила дно пекельним сервісом: "сміттєві" вагони і дірява постіль.

Знай.uа писав, двоє чоловіків дістали горілку і курочку у вагоні Укрзалізниці-очевидці не в захваті.