Іноді буває так, що потрібно прийняти швидко рішення, здатне змінити ваше життя, але, чомусь не виходить це зробити. Вічно турбують різні сумніви. У такі моменти люди звертаються до Бога.

Церква - фото ПЦУ
Церква - фото ПЦУ

Коли ви не можете з чимось визначитися, потрібно прийняти важливе рішення, можна звернутися за допомогою до Господа. Є величезна кількість молитов, які допомагають вам швидше визначитися з цим.

Конкретно в даній молитві звертатися потрібно до пресвятої і Преблагословенной Діві Владичиці Благородиці.

Молитва у церкві, кадр з відео
Молитва у церкві, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читати її потрібно конкретно у важкі моменти. Можна як вдома, біля ікони, так і в храмі. Головне щира віра, і бажання вирішити ваші проблеми.

О, Пресвята і Преблагословенная Діво, Владичице Богородице!

Призри милостивим твоїм оком на нас, майбутніх перед святою іконою твоєю і з розчуленням моляться тобі, споруджуй нас з глибини гріховния, просвіти розум наш, затьмарений пристрастями, і побач виразки душ і тілес наших.

Чи не імами іншої допомоги, не імами іншої надії, хіба тобі, Владичице, ти важи вся немочі і гріхи наша, до Тебе вдаємося і волаємо: не залиш нас твоєю Небесною поміччю, але постани нам повсякчас і твоїм невимовним милосердям і щедротами спаси і помилуй нас, що гинуть.

Даруй нам виправлення гріховного життя нашого і визволи нас від скорбот, бід і хвороб, від марної смерті, пекла і вічної муки. Ти бо, цариці і Владичиці, швидка помічниця і Заступниця всім, притекающим до Тебе, і міцне притулок грішників каються.

Подай убо нам, Преблагая і Всенепорочна Діво, християнський кінець живота нашого, мирний і непостиден, і сподоби нас твоїм клопотанням вселитися в обителях небесних, ідеже невпинний голос святкують радість славить Пресвяту Трійцю, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Нагадаємо, раніше Митрополит Онуфрій розповів, чому важливо звертатися до Богородиці у важкі хвилини

Як повідомляє портал Знай.uа День Почаївської ікони Божої Матері 5 серпня: цілюща молитва, яка врятує від усіх недуг і подарує спокій і умиротворення

Також Знай.uа писав, що Молитва щоб уникнути скорботи і душевних мук: смуток більше не потривожить вас