Польська пара встановила світовий рекорд з наймасштабнішого весілля. Про це повідомляє портал Книги рекордів Гінесса.

Йдеться про Єву і Павла Явожн, які встановили новий світовий рекорд за найбільшим підводним весіллям, згідно з даними Академії світових рекордів. На їхньому одруженні були присутні 275 осіб.

До цього першість тримала італійська пара Франческо Коломбі і Джамп'єро Джаннокаро. Їх церемонію одруження відвідали 261 чоловік.

важко описати наше весілля. Треба було бути під водою, щоб побачити і відчути
, - повідомила Єва Явожн. За словами одного з молодят, найскладнішим був момент поцілунку.

Також пара повідомила, що підводний шлюб не був першою неординарною подією для пари: їх заручини теж сталася під водою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Крім цього, є рекорд про наймасштабнішому одночасному одруженні. 34 пари з 22 країн одночасно обмінювалися весільними клятвами на 10 метрах під водою недалеко від острова Крадан в Південному Таїланді.

Нагадавши, жарт на весіллі коштував шаферу дружби молодих. Коли справа доходить до виступу шафера на весіллях, є тонка грань між розповіддю кумедних анекдотів, яких очікує натовп, і занадто далекосяжними зауваженнями.

Також ми писали, що, Jerry Heil "вискочила заміж" прямо в басейні: "батьки в шоці".

Також портал Знай.uа повідомляв раніше таємниці справи Гонзадзе, помилування і наймолодша арештантка: колишня Козловського Раміна показала, як живуть довічно ув'язнені.