Жителі України часто скаржаться на якість сервісу обслуговування різних служб доставки. Жалюгідний вигляд замовлених продуктів, терміни виконання доручень і хамська поведінка кур'єрів і операторів: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу дніпряни і мешканці будинку на проспекті Олександра Поля розмістили в соцмережах відео, на якому молодий чоловік, який доставляв замовлення в квартиру зазначеного будинку, зізнається у своєму обурливому вчинку – кур'єр напаскудив в під'їзді, на чому і зловили його сусіди.

У кадрі хлопець неохоче погоджується прибрати за собою, і обіцяє, що такого більше не повториться. Також, повідомляє, що претензій до мешканців, охорони і консьєржа будинку не має, від виклику поліції відмовився. На відео можна побачити як він замиває сліди свого злочину ганчіркою для підлоги.

Користувачі соцмережі і підписники Telegram-каналу "Чорний список" активно обговорили дану подію, не соромлячись у виразах, також, деякі були впевнені, що кур'єр знаходиться в наркотичному сп'янінні.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Грибочки вкрилися грибком": покупці виявили в супермаркеті небезпечну "закуску", краще не ризикувати

Як повідомляв Знай.uа, украінець мало не купив "живу" диню: "Там всередині вже сидр"

Також портал Знай.uа писав, що українцям продали салат зі слимаками в популярному ресторані: "Це відбувається постійно"