Стало відомо про інцидент, який стався в місті Одесі, а саме, мова йде про готель під назвою "Немо". Стажери почали скаржитися на умови роботи.

Про це стало відомо завдяки сторінці "чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook, де регулярно з'являються скарги на різні сфери діяльності в місті.

Дівчина Вікторія Стародубцева вирішила поділитися особистою історією того, як вона намагалася влаштуватися на роботу в готель.

Як виявилося, в "Немо" не оплачується робота стажистів. І п'ять днів покоївки дівчина відпрацювала просто так.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я у них була на стажуванні 5 днів покоївки, обсяг роботи значний, сьогодні адміністратор подзвонила мені і сказала, що я їм не підходжу і за стажування 1500 грн не заплатять. Де справедливість, на чужому горбу, будують собі щастя " - сказано в повідомленні.

Скарга на готель, фото: скріншот
Скарга на готель, фото: скріншот

У чому саме була причина-невідомо. У коментарях користувачі вирішили висловитися з цього приводу.

"Адміністратори мутять поки господар не знає. Ось йому б донести цей факт";

"У Немо ні за що не можна відпочивати і тим більше працювати. Думав це всім відомо";

"Це не стажування, а звичайне розлучення на гроші. Сьогодні ви п'ять днів, завтра хтось інший і так далі. Я б написала на них в прокуратуру";

"Один постажувався, інший постажувався грошей не дали.Ось сезон і закінчився, попрацювали на них безкоштовно.Так і використовують людей.";

"Автор, зверніться зі скаргою до податкової з проханням дати вам відповідь з цього питання.";

"На жаль зараз це дуже поширена практика, беруть на стажування, людина працює, а потім ви нам не підходите і ми вам не заплатимо за стажування. Це дуже вигідно, один попрацював, другий попрацював, третій, і так пройшло кілька місяців".

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, що люди пересуваються на човнах замість маршруток: ціле місто йде під воду, кадри "Апокаліпсису"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові встановили "розумні світлофори" - тепер у громадського транспорту є переваги