Над Україною заборонили польоти літаків на час проведення репетицій та святкування Дня Незалежності.

Однак це стосується не всієї України, а деяких регіонів, як повідомляє Управління державної охорони України на своїй соціальній мережі у Фейсбук.

Український літак Іл-76дм
Український літак Іл-76дм

Також була опублікована карта, на якій червоним виділені регіони з цією забороною. На ній можна побачити, що польоти заборонені в більшості великих міст нашої країни. Крім цього, повітряну зону закрили в Донецькій, Луганській, частково Запорізькій і Дніпропетровській області, Житомирській, Вінницькій, Київській області, а також у Криму.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шановні пілоти і власники безпілотних літальних апаратів! Нагадуємо про заборону польотів на час проведення репетицій, а особливо під час святкування 30-ї річниці Незалежності України!
, - повідомляє УДО.

У період підготовки здійснюватиметься моніторинг повітряного простору, при цьому використовуватимуться засоби радіоелектронної боротьби.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Також Знай. писав, що Парламент готує масову" святкову " амністію ув'язнених до Дня Незалежності-деталі законопроекту.

Знай писав, українці просять Володимира Зеленського збільшити орендну плату за землю: віддають роками за копійки.