Українців здивувало маскування танків, які проїдуться колоною на параді до 30-річчя Незалежності України.
Відповідні кадри у соцмережі фейсбук показав українець Олександр Гусєв.
Українець сфотографував танки, які будуть на параді до Дня Незалежності. Виявилося, що маскування цих військових машин досить дивне, адже зроблене за допомогою малярного скотча.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Маскування рівень "бог". Це малярний скоч, єслі шо. Думаю, до параду ще пофарбують)) P.S. Пост не заради зради, а як цікавий момент", - зазначив українець.

Користувачі мережі також були здивовані таким маскуванням, тому одразу ж прийнялися коментувати побачене.

"А воно хоч не з фанери?", "Але ж сила!", "Гібридне маскування", "Цікаво скільки грошей виділили на покраску", "Гусениці по асфальту(", "Ну звісно що не дофарбували.. з чого тут іронізувати !?", "Може це сверх задумка і це не маскування, а візерунок - вишиванка, а потім на телічку поправлять", "Ем. Все починається з фарбування трави, закінчується надувними танками", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України: з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Також Знай писав, що парламент готує масову" святкову " амністію ув'язнених до Дня Незалежності-деталі законопроекту.

Знай писав, українці просять Володимира Зеленського збільшити орендну плату за землю: віддають роками за копійки.