В Австрії чоловік постраждав через те, що не подивився в унітаз, перш ніж на нього присісти. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, 65-річному чоловікові з міста Грац знадобилася медична допомога через укус сітчастого пітона.

За словами потерпілого, він присів на унітаз у своїй квартирі, і раптово відчув, що його хтось схопив за інтимну частину тіла. Як виявилося, незначні травми йому завдав сітчастий пітон, що сховався під обідком.

Чоловік каже, що відчув "щипок в області геніталій", і тільки після цього помітив, що в унітазі під ним знаходиться півтораметрова змія.

Фото: Змія, відео
Фото: Змія, відео

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Медики надали чоловікові допомогу, а рятувальники, які прибули на місце події, викликали фахівців з вилову рептилій. Той витягнув тварину з унітазу, почистив її і повернув власнику.

Спочатку припускали, що змія пройшла шлях по каналізації, але ця версія не підтвердилася.

Як виявилося, пітон втік з квартири в тому будинку і пробрався в чуже житло.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.