Цього року відпочиваючим в Кирилівці знову не щастить. Спочатку курортне містечко окупували медузи через які неможливо було скупатися в теплому морі, а тепер же його захопили комарі.
Про це повідомляє "РИА-Мелітополь".
У курортній Кирилівці, слідом за навалою медуз, з'явилася нова проблема – туристи страждають від комарів. Комахи практично окупували курортне містечко. Відпочиваючі кажуть, що це так звані одноденки – вони не кусаються, але ускладнюють відпочинок, адже злітаються в будь-яке яскраво освітлене місце.

Комарі в Кирилівці, фото сьогодні
Комарі в Кирилівці, фото сьогодні

У Мережі вже почали публікувати кадри на яких видно, як все просто кишить комарами. Вони літають по кімнатах, сидять на стінах, а на підвіконні не один десяток комах.

Цього року у відпочиваючих у Кирилівці відпочинок не задався ще з початку сезону, адже спочатку відпустку псували медузи, а тепер комахи. Через це багато українців відмовилися від відпустки на Азовському морі.

Нагадаємо, що чоловік у Запоріжжі стрибнув з дамби - небезпечна висота коштувала йому життя.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа в Одесі туристи загоряли поруч з потопельником: моторошні кадри вбивають віру в людей. У цей час люди спокійно насолоджувалися відпочинком

Також Знай.uа писав про те, що у суботу, 24 серпня, на українському пляжному курорті Кирилівка знаходиться на узбережжі Азовського моря, спостерігався справжній аншлаг - пляжі були буквально переповнені відпочиваючими.