У зв'язку з карантином багато українців не отримували заробітну плату вчасно. Чи не варто було очікувати, що хвиля безробіття обійде Україну. Ситуацію вирішили врегулювати в Міністерстві юстиції. Нещодавно на сторінці відомства в Facebook з'явилися актуальні дані, згідно з якими більше 3.5 мільйона громадян вдалося повернути законно зароблені гроші.

Минулого тижня працівникам було виплачено 3,5 млн грн заборгованості. Легально зароблені гроші отримали 67 чоловік! Все це - завдяки діям державної виконавчої служби.

-Найбільшу суму - 846,4 тис. грн - зібрала державна виконавча служба Міністерства юстиції у Донецькій області від державного підприємства “Вугільна компанія Красноліманська” на користь 11 працівників. Остання процедура виконавчого провадження приєднано до зведеного виконавчого провадження в березні 2021 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

- Органами державної виконавчої служби в Одеській області з державного підприємства " Ренійський морський торговельний порт " зібрано 425,2 тис. Грн. Розпочався розподіл коштів між працівниками.

- Органи державної виконавчої служби в Донецькій області зібралися від Державного підприємства “Шахта. ім. М.С. Сургая” 317,4 тис. грн на користь 6 працівників. Кошти самостійно погасив боржник. Останнє виконавче провадження приєднано до зведеного виконавчого провадження у червні 2021 року.

-З початку 2021 року органами Державної виконавчої служби Міністерства юстиції зібрано 413,3 млн. Грн. Працівникам було повністю відшкодовано заборгованість із виплати заробітної плати на суму 28 923 євро.

https://www.youtube.com/watch?v=FFQH8PARmhA

Нагадаємо, раніше Мінімальна зарплата - 6 тисяч гривень, на одного ув'язненого - 10 тисяч: як дорого обходяться українцям в'язниці
Як повідомляв портал "Знай.ua", 470 тисяч замість мінімалок: скільки заробляють керівники антикорупційних відомств за місяць
Також "Знай.ua" писав, що Пенсіонерам пообіцяли надбавку у 400 гривень: кому пощастить