Одеситка поскаржилася на лікарів приватної клініки, які поставали дитині неправильний діагноз.
Про це мама дитини написала у фейсбук-спільноті "Чорний список Одеса".

Так, українка розповіла, що у її трирічної дочки були гнійні виділення з носа, температура і слабкість, тому вони вирішили звернутися до приватного педіатра за адресою "Сахарова 1б". Там їм поставили діагноз "риніт" та призначили антибіотики.

Фото: Черный список Одесса
Фото: Черный список Одесса

Але таке лікування ніяк не допомагало дитині, тому батьки вирішили звернутися вже до іншого лікаря.

Фото: Черный список Одесса
Фото: Черный список Одесса

Фото: Черный список Одесса
Фото: Черный список Одесса

"Нам сказали що у дитини ніякої не "риніт" а чужорідне тіло в носі яке вже почало гнити, і це була БАТАРЕЙКА. До слова батарейка у дитини в носі була 3 тижні, у дитини величезний опік слизової і дірка на перегородці носа, якби спочатку нас приватний педіатр відправив до ЛОРа цього всього можна було б уникнути", — розповіла мама дитини.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що раніше дівчина після пережитого раку вирішила стати онкологом і рятувати людей: "я живу, значить за мною боржок"

Як повідомляє портал Знай.ІА дівчина розповіла, як живе після того, як їй вирізали кишечник: "по суті довічна діарея"

Також Знай.ІА писав, що нещасній жінці здерли скальп у Польщі. Жінка працювала на картонному заводі і в результаті попадання волосся жінки в машину для склеювання папок, верстат зняв потерпілій скальп.