Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла про те, якою буде погода в четвер, 12 серпня. Наближається середина серпня, а це означає, що літа залишилося не так багато.

Новий пост з'явився на сторінці синоптика в соціальній мережі Facebook, де регулярно вона ділиться прогнозами погоди на найближчі кілька днів, і вони завжди збуваються.

Антициклон з романтичною назвою Elfi приніс в Україну сонячну погоду, в більшість регіонів країни. Хіба що, трохи локально грім з невеликим дощем нагряне до жителів Сходу, Запоріжжя, а також Кримського півострова.

При цьому, варто відзначити, що вітер буде північно-західний, тобто, поривчастий, і часом сильний.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Наталка Діденко рекомендує українцям насолоджуватися прекрасними градусами, теплом, а також спекою. У четвер, 12 серпня очікується від 25 до 29 градусів в середньому. Більше 30 може здатися на термометрах в східній частині країни, а також на півдні.

Погода в Україні 12 серпня, фото: Facebook в Україні 11 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 12 серпня, фото: Facebook в Україні 11 серпня, фото: Facebook

Варто відзначити, що за прогнозами, наступний тиждень буде досить спекотним, антициклон знову вдарить по українцям з новою силою. Температура повітря може прогрітися вже в наступну середу від 35 до 37 градусів. Тому, експерт рекомендує, поки є можливість, насолоджуватися літнім теплом, адже, холоду також не за горами.

Погода в Україні 18 серпня, фото: Facebook 11 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 18 серпня, фото: Facebook 11 серпня, фото: Facebook

Раніше синоптики стверджували, що осінь почнеться з теплої погоди, без дощу, і лише іноді буде покапувати. Перших холодів потрібно очікувати вже в жовтні, а ось на початку листопада піде перший сніг. Правда це чи ні - покаже лише час.

Раніше повідомляли, машини під водою і град з яйцем: Харків несподівано накрила негода, змиваючи все на своєму шляху.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні посеред серпня посипався сніг, а сильні зливи затопили під'їзди і вулиці.

Знай.ua писав, Укргідрометцентр налякав прогнозом погоди з 7 по 9 серпня: зірветься сильний буран і прогримлять грози.