В Одесі на одному з пляжів люди купалися і загоряли в той час, коли на березі лежав потопельник.
Про це повідомляє місцевий Telegram канал "Одеса як вона є".
Так, стало відомо, що у вівторок 10 серпня, в районі Чорноморки у воді виявили труп чоловіка. Потопельника витягли на берег і накрили покривалом. У цей час люди спокійно насолоджувалися відпочинком і тіло, яке витягли на берег, не заважало туристам купатися і засмагати.

Фото: ТК "Одеса як вона є"
Фото: ТК "Одеса як вона є"

"На пляжі Чорноморка в Одесі сонячні ванни сьогодні приймають в компанії неживого сусіда — потопельника", — йдеться в повідомленні Телеграм-каналу "Одеса як вона є".

Варто нагадати, що в Одесі на пляжі "Аркадія" з моря дістали тіло чоловіка, який потонув. Тіло чоловіка залишили біля берега і просто накрили простирадлом, а люди навколо незважаючи на це продовжували насолоджуватися відпочинком. На даний момент особу потопельника не встановлено.

Нагадаємо, що чоловік у Запоріжжі стрибнув з дамби - небезпечна висота коштувала йому життя.

Як повідомляв портал Знай.uа в Ізмаїлі шукають 5-річну дитину, яка прийшла до водойми і можливо потонула.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що у суботу, 24 серпня, на українському пляжному курорті Кирилівка знаходиться на узбережжі Азовського моря, спостерігався справжній аншлаг - пляжі були буквально переповнені відпочиваючими.