Для тих українців, які хотіли поїхати на море, але злякалися нашестя медуз та натовпів туристів, проект «ШО ТАМ?» пропонує підбірку з п’яти місць Донеччини, де можна відпочити не гірше, ніж на Азовському узбережжі.

Голубі озера:

Пляжі з білим пісочком, водними гірками і шезлонгами бувають не лише на морі. Щоб гарно відпочити, можна поїхати на Голубі озера. На березі відкрили безліч готелів на будь-який смак і гаманець, а для любителів дикого відпочинку – місць для кемпінгу.

Оскільське водосховище:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тут є і чистий пісок, і прозора вода, і мілини для відпочинку з дітьми. Це робить місцину привабливою для сімейного відпочинку, однак це не заважає приїжджати сюди і любителям порибалити з друзями. Доїхати сюди можна через Ізюм або Святогірськ.

Ріка Оскіл:

Найкраще місце для відпочинку – це злиття двох річок, Оскіла і Сіверського Дінця. Тихі місцини із густими лісами, затишні пансіонати з басейнами. У цьому напрямку регулярно курсує громадський транспорт з Ізюма.

Парк Святі гори:

На березі річки є приваблива курортна набережна, пляжі, а в місті – безліч кафе та пансіонатів. Для любителів активного відпочинку – катання на байдарках, риболовля.

Національні парки:

На Донеччині – багато цікавих природніх парків. Наприклад, у парку Клебан Бик можна торкнутися скам’янілих дерев, помилуватися на водосховища та порозглядати фігури динозаврів. Крім того, парк Краматорський пропонує поглянути на диких тварин, а в Білокузьминівці можна надихнутися виглядом 25-метрової крейдяної скелі віком в 90 мільйонів років.

Нагадаємо, раніше У київських маршрутках встановлять кондиціонери і заборонять шансон: коли почнуть діяти нові правила

Як повідомляє портал Знай.uа В Україну повертається спека до +34: кінець липня буде гарячим, дощі не допоможуть

Також Знай.uа писав, що Не подужали 1.5 кілометра: будівництво ключової дороги в Києві затягнулося, місто застиг у заторах