Українські туристи розповіли про грецький готель, який вразив їх ставленням до своїх постояльців. Про це розповів сам відпочиваючий редактор видання "Хвиля" Юрій Романенко на своїй сторінці в Facebook.

«У своєму житті нам з дружиною доводилося бути в різних готелях, але вперше ми опинилися в такій специфічній і зі своєю глибокою філософією готелі. Є готелі all inclusive,а цей готель працює в форматі пох@й. Причому цей формат в однаковій мірі поширюється як на обслуговуючий персонал, так і на постояльців», - розповідає чоловік.

За його словами, за шість днів їх перебування в готелі ніхто жодного разу не поцікавився щодо прибирання або заміни ліжка.

"Дружина шкодує, що немає швабри і віника. А то б самі підмели і помили. Друзі пішли на рисепшн і попросили прибрати номер. Вони прибрали, але забрали пляжні рушники. За які взяли заставу. Звичайні теж забрали і нічого не дали натомість. Залишили всього два маленьких. На питання навіщо це зробили, сказали, що вам більше і не треба", - дивується турист.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

У ресторані офіціанти ховаються від відвідувачів, «загадково визирають з-за рогу в надії, що їх ніхто не зачепить».

"Коли їх просять посмажити два яйця, то вони закочують очі і кажуть, що кухар, який готує яйця ще не прийшов, але омлет будь ласка. Морозиво ми вже йдемо брати без попиту на кухню.... Один офіціант довго розпитував, що хоче старша дочка, але потім сказав, що нічого не дасть, поки не прийдуть батьки», - ділиться українець спостереженнями.

Скрін, Facebook Юрій Романенко
Скрін, Facebook Юрій Романенко

В одних номерах виявилися непрацюючими кондиціонери, в інших – вайфай. Вночі персонал і відпочиваючі влаштовують загальні гулянки в барі.

Скрін, Facebook Юрій Романенко
Скрін, Facebook Юрій Романенко

"Ці нюанси, однак, не псують відпочинок. Адже готель стоїть в прекрасній бухті з прекрасним пляжем. Заходи сонця і світанки приголомшливі. Вода чиста. Публіка складається з пох**стів, які ледь виповзають на пляж до 10 ранку. Кожен знаходить свій закуток. Хто хоче засмагати голяка-йде в дальній кут, деякі жінки лежать топлес. Нікого нічого не хвилює. Немає ніяких пропозицій на екскурсії та сервісів. Навіть росіяни, що тут з'являються ледачі. Вони голосно розмовляють по телефону, пару раз намагалися свистіти, а у відповідь тиша. Всім глибоко лінь в цьому глибоко грецькому готелі "Пох@й"", - резюмує автор поста.

Нагадаємо, раніше У київських маршрутках встановлять кондиціонери і заборонять шансон: коли почнуть діяти нові правила

Як повідомляє портал Знай.uа В Україну повертається спека до +34: кінець липня буде гарячим, дощі не допоможуть

Також Знай.uа писав, що Не подужали 1.5 кілометра: будівництво ключової дороги в Києві затягнулося, місто застиг у заторах