Стало відомо про те, що в США пара виявила близько 450 тисяч бджіл у себе вдома, після сім'ї довелося витратити величезну кількість грошей на те, щоб вивести їх.

Про це повідомляти CNN.

Американка Сара Уівер разом з чоловіком виявили в будинку, який придбали в Пенсільванії, близько 450 тисяч бджіл. Їм навіть довелося віддати всі свої заощадження на те, щоб їх виловити.

Колишній власник будинку відразу попередив сім'ю про те, що в стінах будинку живуть бджоли, однак, Сара Уівер була настільки задоволена покупкою, що навіть не звернули ніякої уваги на цю новину.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Я не думала, що це буде такою великою проблемою. Але навесні ми почали їх помічати", - сказала жінка.

Їм довелося викликати фахівців, який сказав, що був у цьому будинку вже близько чотирьох років тому, і минулі господарі вирішили, що витрати на вилов бджіл занадто великі, тому відмовилися від послуг, і почали продавати будинок.

Бджоли, скріншот з відео
Бджоли, скріншот з відео

Зі стін будинку експерту вдалося вилучити близько 450 тисяч бджіл, які проживали там останні 35 років. Загальна вартість робіт склала 12 тисяч доларів - всі кошти збережені, якими володіла пара. У перекладі на гривні, це 323 тисячі, що чималі гроші.

Всі бджолині колонії були переселені на пасіку, і їм нічого не загрожує. На все це у фахівця Аллана Латтанці пішла приблизно тиждень.

Бджоли, скріншот з відео
Бджоли, скріншот з відео

А сім'я може нормально проживати в своєму новому будинку, вже без бджіл.

Раніше повідомляли, "Креативно, але не гігієнічно": у київському ресторані відвідувачам дозволили лежати поруч з їжею.

Як повідомляв Знай.uа, харків'янин купив пиво з комахами в популярному супермаркеті: відкрив пляшку, а звідти вивалилося...

Знай.uа писав, наречена померла посеред весільної церемонії, її місце зайняла сестра- "святкували і плакали".