Держпродспоживслужба виявила у морозиві небезпечний інгредієнт, через що закликає магазини та супермаркети негайно вилучити товар. Про це повідомила прес-служба головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області.

В новій партії морозива, яка експортувалася з Румунії, було знайдена небезпечна добавка етиленоксид у начинці морозива "Mars Wrigley Confectioner", яка вважається небезпечною.

"До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в добавці-стабілізаторі, що додавалась у морозиво "Mars Wrigley Confectioner," - йдеться у повідомленні.

Дане морозиво виготовляється у Франції. Термін його придатності - 31 березня 2023 року.

Також Держпродспоживслужба закликає магазини та супермаркети вилучити товар з небезпечним складником протягом двох календарних днів, згідно з частиною статтею 20 закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров підтримав українських олімпійців в Токіо архівними фото з Японії.

Як повідомляє портал Знай.UA, українцю продали печиво з личинками: "Це замість цукрової пудри." Придбав він пакет печива в місцевому "Сільпо".

Раніше ми писали про те, як українець придбав крупу з мумією миші. Придбав крупу в одному з кременчуцьких магазинів.