На одному з пляжів сонячної Одеси, відпочиваючі помітили маленького леопарда, який був прив'язаний до шезлонгу, поки його господар насолоджувався відпочинком.

Відповідний ролик опублікували в одному з телеграм-каналів.

На відео можна побачити, як поруч з відпочиваючими, біля шезлонгів прив'язаний леопард. Судячи з усього, малюка прив'язав господар, який побоявся, що той втече. У той же час "кошеня" намагалося зняти поводок, проте зробити цього у нього не вийшло і він відскочив назад.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

За словами очевидців, стан маленького леопарда був нездоровий і неспокійний.

"По відео можна зрозуміти, що малюк досить млявий. Але господаря це явно не турбує, він спокійнісінько відпочиває на пляжі", - йдеться в повідомленні.

"Виродки, навіщо тримати таких тварин на ланцюгах? А якщо господаря посадити і Нехай посидить", "бідненький", "зателефонуйте в поліцію, вже є закон про заборону утримання тварин в неналежних умовах", "Надія є, що автор додумається — але мені здається, що він додумався тільки зняти це на відео і викласти в паблік", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Затоці нещасних поні вигнали катати людей у нестерпну спеку, скарги не допомогли: "Це нічого не змінить". Поліція закриває на порушення очі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні посилили відповідальність за знущання над тваринами: як покарають за втоплених кошенят і знімки з мавпочками на вулиці. Що забороняє новий закон про жорстоке поводження з тваринами.

Також «Знай.иа " писав, що Шкуродери сядуть на 5 років і заплатять: українцям розповіли, що зроблять з любителями крутити хвости і ламати лапки. Цю важливу інформацію не можна втратити, фахівці радять її використовувати.