Серед європейських далекобійників швидко поширюється кумедний челендж, учасники якого повинні опустити чайний пакетик в склянку з окропом. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

При цьому опускати пакетик потрібно не руками, а за допомогою фури.

Для цього чайний пакетик, прив'язаний до фури, акуратно занурюють в кухоль з окропом, яка стоїть на землі.

"Випробування чайним пакетиком" вперше з'явилося у Фінляндії, там так розважаються місцеві далекобійники. Для того, щоб виконати завдання, потрібні ідеальні навички водіння великогабаритного транспорту. Далеко не всім вдається повторити трюк навіть після тривалих тренувань.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поки що лідирує голландець Йохан Гротебор. Чоловік, який водить величезні вантажівки вже більше трьох десятків років, справляється із завданням ідеально.

Він зізнається, що довгий час йому не вистачало майстерності, щоб прицілитися пакетиком у склянку. А Востаннє Гротебору вдалося заварити чай, керуючи 24-метровою вантажівкою.

Нагадаємо, розлючені Підлітки гуртом накинулися на двірника і побили його: все почалося з ляпаса

Як повідомляв " Знай.ІА", історія Леопольда Вайса: як львів'янин став мусульманином і змінив ісламський світ на краще

Знай.ІА писав, " жінка в парі заробляє більше": Злата Огневич заговорила про гроші після початку " Холостячки"