Українка поскаржилася на те, що» Ощадбанк " відмовляється знімати блокування з її рахунку, незважаючи на відповідне рішення суду. Про це вона написала на сайті «Мінфін».

"Банк не розблоковує мій зарплатний рахунок навіть після надання «постанови про зняття арешту» на рахунок. Підстава знайшли в тому, що на цей рахунок я можу отримувати не тільки зарплату, а й перекази і т.д. функцій нібито у банку відстежувати види надходжень немає і зі зрозумілої тільки їм причини Банк вирішив не виконувати повідомлення виконавця. За яким правом Банк не виконує розблокування зарплати? Хто дав право Банку залишити без існування мою сім'ю? Дивним також є списання моєї зарплати, посилаючись на номер і дату «постанови про зняття арешту» з рахунку», - описала проблему клієнтка.

Вона також додала, що банк довгий час повідомляв, що рішення про зняття арешту з рахунку не отримано. Разом з тим, банк посилався на це рішення для списання зарплати з рахунку.

"При з'ясуванні питання, чому не знято арешт 30.07, була надана інформація, що Постанова не отримана банком. Просто абсурд, значить, списати-вона є в наявності, а зняти арешт - її немає. Довелося доводити, що трекінг відправлень підтверджує доставку рекомендованого листа. Після цього вдалося домогтися, що лист було отримано банком 27.07.2021. Жахливе ставлення до людей», - обурена жінка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ощадбанк", Скрін, відео YouTube
"Ощадбанк", Скрін, відео YouTube

У банку відповіли, що постанова їм надійшла, але була залишена без виконання, оскільки «в резолютивній частині постанови прописано часткове зняття арешту з рахунку - це вимога, яку банк задовольнити не може».

Справа в тому, що зняти арешт з рахунку можливо тільки повністю. У таких випадках Виконавцю надається відповідь, відповідно до якої він має можливість змінити постанову і відправити його в банк повторно.

Раніше ми писали про те, що банкомат ПриватБанку "виманив" в українця останні гроші: залишився з нулем на карті і без обіду.

Нагадавши, українець втратив здатність ходити і позбувся картки "Приватбанку" - " чхати їм на клієнтів"

Як повідомляв Знай.uа, Ощадбанк залишив українця без зарплати, тому що співробітники не вміють користуватися додатком: "гроші пішли не туди"