Раніше Відділ народонаселення ООН прогнозував, що до 2100 року кількість населення України може скоротитися на катастрофічні 45%.

Причиною цієї лякаючою цифри виступає негативний показник народжуваності, тривалість якого бере свій початок ще з 1994 року. І щоб вирішити проблему з низькою народжуваністю, Данило Гетманцев, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, митної та податкової політики, пропонував підвищити рівень виплат при народженні діточок.

Данило Гетманцев
Данило Гетманцев

"Саме тому ми з колегами зареєстрували законопроект №5585-1 про підвищення виплат при народженні дитини.

За першу дитину - 50 000, другу - 100 000, третю і більше – 150 000 грн. Сподіваюся, що наша законодавча ініціатива дозволить вирішити цю проблему", - заявляє чоловік в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прогноз ООН, фото: Telegram
Прогноз ООН, фото: Telegram

"Не розумію, для чого населення має зростати, щоб податків більше надходило?", "Виплати мотивують лише бідних, алкашів і бидло плодитися побільше, нормальні ж люди не народжують отп*енків заради грошей", "Просто не віриться, але цифра показників дійсно не радує. З огляду на останні роки кризи і пандемії, не дивно, що жінки задумаються народжувати їм чи ні!", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Коментарі, скріншот: Telegram (Народжуваність)
Коментарі, скріншот: Telegram (Народжуваність)

Нагадаємо, в світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Як повідомляв "Знай.ua", Україна готова виконати амбітні кліматичні цілі, але виключно за умови міжнародної фінансової підтримки – експерт

Знай.ua писав, Костянтин Яловий розповів, скільки продовольства людство викидає у смітник