Колишній глава Офісу Президента Володимира Зеленського Андрій Богдан, який буквально місяць тому презентував публіці нову кохану моделлю і інстадиву Карину Тищенко, знову здивував друзів, політичних "оглядачів" і простих українців.

Цього разу Андрій Богдан опублікував "задоволене рило" свинки на фоні райського курорту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Йосиповича в мережі Facebook.

Публікація Андрія Богдана, скріншот: Facebook
Публікація Андрія Богдана, скріншот: Facebook

Цікаво, що Андрій Богдан жодним чином не підписав публікацію, а тільки залишив єдине начебто "кумедне" зображення. Невідомо, що сталося в житті колишнього глави ОП, і чому саме свиня з'явилася в його стрічці.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі мережі почали активно коментувати публікацію: "Купувався?", "Як ви засмагли", " Андрій з тонким почуттям гумору! Нинішні копіювати намагаються, але поки дитячий садок", "Це ж моє селфі з Криту. Не соромно красти чужі знімки?", "Негіднику все до лиця)))", "В трусах? По фото не видно", "Так, від кнура до правильно в'яленого хамону - дуже довгий шлях", "З кожним разом все краще і краще", "Рильце в піску".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто розповісти нашим читачам той факт, що Андрій Богдан недовго ходив у холостяках. Богдан вже близько трьох місяців зустрічається з моделлю Кариною Тищенко. У дівчини в фотоблозі Instagram близько 50 тисяч фоловерів, де вона відома під ніком @vot_nah. Судячи зі знімків, Карина звикла до шикарного життя: багато подорожує, носить брендовий одяг і любить дорогу нижню білизну.

Раніше повідомляли, Андрій Богдан назвав наступного президента України після Зеленського - "Незабаром".

Як повідомляв Знай.uа, "Я ще всіх Вас...": Богдан відреагував на чутки про інфікування COVID-19.

Знай.uа писав, Зеленський звільнив Богдана і відразу знайшов заміну-хто очолив Офіс президента.