В одеському супермаркеті покупцям продають гнилу лохину. Зіпсовані ягідки фасують в перемішку зі свіжими.

Відповідний пост з'явився в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, в одному з супермаркетів мережі "Таврія-В" покупцям фасують свіжу лохину упереміш із зіпсованою. При цьому дівчина взяла дві різні упаковки з ягодою, але картина була одна і та ж.

"Таврія-В. хоч іноді є сортування продуктів?",- написала на відео незадоволена покупниця.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тарія - в в ЖК Сьоме Небо.

Сортування продуктів? Ні, не чув", - йдеться у підписі до відео.

"І тааак зійде😅", "з тими цінами, що ставлять супермаркети на такий товар, очевидно його ніхто не купує..він і гниє..", "ЛГБТика підгнила? 🤭 Тю, на Привозі треба брати", "Купуй на Привозі", " що це за ху*ня?", "Тому що це лохина😆", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Українцям показали, як" брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також «Знай.иа " писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії " зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів. Доповненням до скумбрії стали глисти і їх яйця.