Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в найближчі кілька днів. Чи порадують вихідні цього разу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно радує українців прогнозом на майбутні дні.

Як виявилося, Україна зачаїться між атмосферними фронтами в суботу та неділю. Циклони Ferdinand і Elior не намагатимуться зачепити нашу територію дощами, тому можна залишатися спокійним.

31 Липня і 1 серпня в більшості областей буде суха і малохмарна погода, можливі лише незначні опади в суботу на Заході і сході.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дощів стане більше тільки в неділю ввечері, а до цього Все Буде Добре.

Домінувати, до слова, буде спекотна погода. Липень закінчиться високою температурою повітря, і вдень в середньому повітря прогріється до +28+32 градусів тепла.

1 серпня на Сході і півдні температура може досягти 34 градусів.

Погода на вихідних, фото: Facebook
Погода на вихідних, фото: Facebook

У Києві ж на вихідних також буде сухо і жарко, тому, потрібно бути акуратніше з вогнем.

Ближче до вечора неділі також піде дощ.

"Липень завершується, літо триває) Словом, яблука, кавуни, Сонце, Річка, квіти, море, концерти на терасах, дитяча безтурботність, наші теплі плани згідно з прогнозом погоди - як завжди актуальні!"- підписала пост Наталка Діденко.

Нагадаємо, раніше У Німеччині оголосили режим військової катастрофи: вже 133 загиблих

Як повідомляє портал Знай.uа Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть

Також Знай.uа писав, що "Плаваючі" міста, паніка і тисячі зниклих: на Західну Європу обрушилася потужна повінь