Спортивний літак впав на житловий будинок і спалахнув: 4 людини загинули

28 липня, близько 13: 40 поблизу села Шепарівці Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака на приватний житловий будинок. Після падіння літак загорівся. На місце події прибули рятувальники, вже о 14:47 вони ліквідували пожежу площею 100 квадратних метрів, яка сталася в результаті падіння легкомоторного літака WT-10 Advantic. В результаті аварії загинув пілот і три пасажири.

Фото: ДСНС України
Фото: ДСНС України

Колишня Андрія Джеджули звинуватила чоловіка в знущаннях: "Кидав на підлогу, плював в обличчя і знімав"

"На 8 місяці вагітності він кидав мене на підлогу і все знімав на камеру. Плював в обличчя і знімав... До того мені в каву підкидав наркотики і спостерігав, як я на біговій доріжці займаюся. Сам про це розповів. Якось відчула, як вилітає серце, тремтять руки. Після цього вперше і пішла", - сказала Юлія Леус.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Юлія Леус, кадр з відео
Юлія Леус, кадр з відео

Юля "Зайка" розкрила правду про своє "весілля": водили за ніс всю країну

Юлія Бельченко з Богданом Юсипчуком вирішили розкрити що ж це за церемонія була насправді.

- Це було відкриття нової весільної локації в Києві. Але робили ми це не на комерційній основі, просто допомагали нашій подрузі, - розповів Богдан.

- Я готова до створення сім'ї, але у мене є страх поспішних рішень. Загалом це потрібно було нам обом. Плаття, обручки, фата, подружка нареченої. Все це допомогло мені зрозуміти, яким саме буде день мого весілля. Ну а Саша каже, що є повір'я, якщо зобразити наречену, то протягом двох років знайдеш свою любов і вийдеш заміж, - підсумувала дівчина.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Обіцяли 9 тисяч гривень, а видали менше половини: українець викрив недобросовісних роботодавців

З великої і теплої Одеси, де зараз знаходяться десятки тисяч туристів і відпочиваючих з усіх регіонів України, прийшли вельми сумні новини. Йтиметься не про руйнування, які за собою спричинив удар стихії, а про інший удар - грошовий.

Справа в тому, що адміністрація місцевого супермаркету "Два кроки", зі слів співробітника, не збирається віддавати повну зарплату. А посада у співробітника відповідальна-охоронець. Залишається питання, що ж чоловікові необхідно охороняти? Чужі товари і безкоштовно?

Супермаркет "Два шага", фото: 2GIS
Супермаркет "Два шага", фото: 2GIS

Платіжки по комуналці зросли на 70%, українці масово переходять на своє опалення: "Не по кишені"

З'явилася інформація, що в Україні пішла нова хвиля відключень від централізованого опалення. Тільки в липні 2021 року відразу кілька невеликих міст (зокрема, Каховка в Херсонській області, Борислав у Львівській області) прийняли рішення перекрити "труби" - повністю або частково.

Справа в тому, що в багатьох містах спростилася процедура отримання дозволу на від'єднання. Якщо раніше отримати дозвіл від місцевих чиновників на установку автономного опалення було дуже складно, то зараз папери оформляють пачками.

Нафтогаз, фото: Facebook
Нафтогаз, фото: Facebook