У Харкові в один із супермаркетів навідалася лісова мешканка. Щоб виловити її, довелося викликати ДСНС.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, стало відомо, що в Харкові в супермаркет мережі Ашан навідалася білочка. Лісову мешканку виявили просто в торговому залі супермаркету. Білочка сиділа на візках для продуктів і не хотіла йти до людей на контакт.

Білка в супермаркеті, скріншот з відео
Білка в супермаркеті, скріншот з відео

Для того щоб зловити лісову мешканку, адміністрація супермаркету викликала співробітників ДСНС.

"В Ашан на героїв навідалася білочка. Кажуть, акуратністю не відзначилася. Перевертала все навколо. На місце викликали рятувальників", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Чорний Список".

Білка в супермаркеті, скріншот з відео
Білка в супермаркеті, скріншот з відео

Співробітники ДСНС виловили білочку і посадили в клітку. Після цього красуню випустили в ліс в звичайне для неї середовище проживання.

Нагадавши, у котика Понзу зупинилося серце через бійку: зірку оплакує весь Instagram. Конфлікт стався між власницею тварини та родиною, яка гуляла поруч.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , кролики-мутанти навчилися ходити на передніх лапках: вся справа в унікальному гені.

Також портал Знай.ua писав, що малюк-циклоп налякав всю сім'ю, дві зіниці на оці і немає носа:"подарунок від Бога".У провінції Тарлак на Філіппінах коза народила одноокого малюка-мутанта.