Популярна мережа кав'ярень "Франсуа" розчарувала мешканку Дніпра – замість слойки з куркою їй дісталася "слойка з повітрям". Про це сама покупниця написала в співтоваристві «Чорний список».

Як повідомляється, мова йде про заклад, розташований на вулиці Короленка.

"Поживна слойка з куркою від "Франсуа" на Короленка. Відкусила і не зрозуміла, чому вона така порожня, а всередині просто повітря і ось це розмазане щось. Я все розумію, що в країні криза, але це вже капець. Цікаво, скільки грам начинки у них йде на одну слойку... напевно, 10", - пише неприємно здивована дівчина.

На знімку слойка, в якій так мало начинки, що її складно розглянути.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Напевно, щоб клієнти не перекушували і не поправилися», - припускає дніпрянка.

"Візьміть слойку і поверніть її, заберіть гроші і не купуйте там більше", - радять коментатори.

Кав'ярня, фото: facebook.com/nitsoi.larysa
Кав'ярня, фото: facebook.com/nitsoi.larysa

"Такий, не кволий укус", "Хочеш багато начинки, готуй сама", "А взагалі, це мабуть листкове тісто. Його завжди роздуває при готуванні", - додають інші українці в коментарях до повідомлення.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.