Українці доглядають лелеченя, яке залишилося без родини. Про це розповіла на власній сторінці у соціальній мережі Facebook Анжеліка Воронкова.

За її словами, маленьке пташеня їм привезли у червні. Його знайшли у селищі Воскресенівка і назвали Веніаміном.

«Волею долі поселився у нас у дворі цей чудовий дикий птах. З червня місяця кожного дня тепер наша першочергова задача - придумати чим нагодувати його сьогодні. Прийшлося регулярно ходити на рибалки, про які вже давно забули. Добре, що у відпустці... Піклуватися, захищати та доглядати щодня», - розповідає дівчина.

Вона додала, що не вважає знайду тягарем для себе, адже щодня він дарує своїм рятувальникам безліч позитивних емоцій.

«Тепер ми вже з сумом замислюємось над тим, що незабаром його спроби літати стануть вже досить вправними і він скоро залишить нас. Знайде зграю своїх родичів та полетить у вирій...», - скаржиться вона, додаючи, що лелека вже став членом їхньої родини.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Ось і наш лелека, здається, сприймає нас за свою сім'ю», - зазначає Анжеліка.

Вона також показала деякі моменти з життя птаха.

«Пощастило Вєніаміну, що знайшилися такі добрі і турботливі люди, як ви! Хай щастить йому і вам, Анжела і Олександр!», «Молодці, щиро радію за такі добрі серця», «Ми ціле літо годували молодого лелеку, прибився до нас зовсім слабий, а по осені відлетів. А весною прилетів, посидить на стовпі, біля двору, з 6 до 8 ранку, і летить», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Любителям пива не пощастило: раків, омарів та інших мешканців вод заборонили варити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські волонтери врятували підстреленого лелеки, якого чекала "дружина" з дітьми: "Сім'я возз'єдналася"

Також «Знай.иа " писав, що Киянам пропонують з користю розважитися на карантині- " Вигуляй мене!"