Купуючи готову їжу в супермаркетах, потрібно бути готовим до того, що вона може не зовсім відповідати заявленим стандартам. У цьому переконався українець, який побачив в магазині популярної мережі супермаркетів «ЕКО-маркет» порваний пакет з печінковим паштетом, повідомили в телеграм-співтоваристві «чорний список».

Як повідомляється, мова йде про магазин, розташований за адресою Євгена Коновальця, 15/2, в Києві.

"Ось такий паштет в #Еко-маркет на вул. Євгена Коновальця, 15/2. Термін придатності до 19.08.21. Але через неправильне зберігання, паштет витік з упаковки. Київ", - написав автор повідомлення, публікуючи знімок того, що попалося йому на полиці магазину.

На фото-упаковка печінкового паштету, з якої вилізло вміст.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Продавці не встигають за всім стежити, якщо ви бачите такий товар, то просто зверніться до співробітників і віддайте його. А в Інтернеті і без вашого фото можна знайти приклади розгерметизації. Не роздувайте з мухи слона", "Зберігання або порушення цілісності упаковки? Це різні речі... і такий товар треба мовчки віддати управі на утилізацію», «Ну так не купуйте. У чому проблема? Вас що, змушують? Буває порушується упаковка, рветься, протикається, в цьому криміналу немає", - вважають коментатори.

"Покурити завжди встигають, до слова. Якщо мало співробітників, то треба піднімати бунт роботодавцю, значить. Просто народ терпив, звиклих робити те, що вкажуть, і слухатися без обурень», - додають інші.

"Можливо, суть поста була в тому, що за подібним потрібно стежити і не допускати товар в такому вигляді», - припускають українці.

Нагадаємо, раніше українцям показали, як" брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також «Знай.uа " писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії " зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів. Доповненням до скумбрії стали глисти і їх яйця.