У свої 43 роки Ерік Саут був у кращій формі за останні 20 років. Він тренувався і харчувався правильно, але раптовий біль перевернув все його життя. Про це пише видання «7news».

Активний батько двох маленьких хлопчиків, Ерік завжди володів міцним здоров'ям і відвідував свого лікаря тільки під час щорічного огляду. Потім у лютому у нього почався головний біль, який він не міг ігнорувати.

Біль почалася в передній частині черепа, поширилася на спину і вниз по лівій стороні шиї.

Фото: 7news, Ерік Саут
Фото: 7news, Ерік Саут

"Сказати, що це привернуло мою увагу, - значить нічого не сказати, тому що я не ходжу до лікаря, але після цього я пішов до лікаря», - розповів Саут, який живе в Нешвіллі, штат Теннессі.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Фото: 7news, Ерік Саут
Фото: 7news, Ерік Саут

Початковий діагноз, який озвучили лікарі: головний біль через перенапруження. Але незабаром з'явилися більш тривожні симптоми. Саут помітив слабкість і поколювання в лівій руці до такої міри, що він не міг тримати склянку. Спазм обличчя двічі торкнувся лівої сторони його обличчя, і це його злякало. Пізніше особа з лівого боку у нього обвисло.

Фото: 7news, Ерік Саут
Фото: 7news, Ерік Саут

Через тиждень після загадкового головного болю Саут зробив МРТ головного мозку і сидів навпроти нейрохірурга, який повідомив новину: У нього пухлина в правій лобовій частці, яка контролює м'язи лівої сторони тіла, і вона зрушила весь мозок вліво.

Через кілька днів після цього йому зробили операцію: лікарі зробили отвір в черепі і видалили стільки пухлини, скільки змогли.

Після цього його ліва рука знову працювала нормально, і обвисання обличчя зникло.

"Мій нейрохірург був супергероєм, - вважає Саут.

Офіційний діагноз: гліобластома 4-ї стадії, агресивний рак головного мозку, який може вразити будь-яку людину в будь-якому віці і несе похмурий прогноз.

Фото: 7news, Ерік Саут
Фото: 7news, Ерік Саут

Більшість гліобластом виникають випадково, і їх важко лікувати, тому що вони проростають в мозок у вигляді щупалець, які неможливо видалити. Вони також стійкі до традиційної терапії. Без лікування пацієнти можуть померти протягом декількох місяців.

"Я просто сказав усім( у моїй родині): не гуглите... мені потрібно бути позитивним і мені потрібно натхнення», - зізнається чоловік. За його словами, життя не повернулося в нормальне русло, але він може грати в бейсбол разом зі своїми синами, яким шість і вісім років, і гуляти з дружиною.

Зараз він перебуває у короткостроковій відпустці, оскільки продовжує одужувати після операції та лікування.

Нагадаємо, раніше 23-річна дівчина розповіла, як живе з небезпечною хворобою грудей: планує видалення більшої частини

Як повідомляє портал «Знай.uа» Чоловік Каті пішов до іншої, а повернувшись заразив її ВІЛ: "була дурна і недосвідчена"

Також «Знай.uа " писав, що 10-річна Аїша пережила клінічну смерть після удару струмом в школі: "моє серце там залишилося"