Вже у вівторок, 27 липня, в Україну повертається спека. Температура повітря прогріється до + 33 градусів.

Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

За її словами, завтра, 27 липня, максимальна температура повітря складе +28+33 градуси.

"Злісних кусючих +37+39 не видно, але +30+33 також попечуть людей, траву і дерева. Пріоритет найближчих липневих днів - водичка", - пише синоптик.

Опадів варто чекати в західних областях України. Короткочасні дощі та грози охоплять весь регіон, а також торкнуться Вінницької та Житомирської областей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак решта території України буде у владі сухої погоди.

У Києві 27-го липня передбачається близько +30 градусів. Опади малоймовірні.

Протягом тижня найспекотнішими будуть південь і схід України, а також Дніпро з районами, свіже буде в західних областях.

"Прикривайте голову від прямого сонця, Одяг - легкий, світлий, з натуральних тканин, взуття - відкрите і зручне, віяла, не захоплюйтеся кондиціонерами, не забувайте брати з собою пляшечки з водою", - попереджає Наталка Діденко.

Нагадаємо, раніше Прогноз погоди на 26 липня: новий тиждень розпочнеться зі спеки, яку місцями остудять дощі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прогноз погоди на 25-28 липня в Україні: кого знову накриє дощами, або "спопелить" жарким сонцем

Також «Знай.иа " писав, що Мінусова температура в Південній Африці б'є рекорди: все замерзло і занесло снігом