В Італії народилося рідкісне зеленкувате щеня, яке назвали Фісташкою. Це дуже рідкісний феномен, вірогідність якого складно оцінити.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє BBC Україа на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Собака італійського фермера Крістіана Маллоцці народила п'ятьох щенят. Четверо з них мали таке ж молочне хутро, як і вона. А їх братик вже дуже відрізнявся.

А от зелений відтінок - велика рідкість. Вважають, що такі щенята в утробі матері зазнали впливу зеленого пігменту білівердину.


Утім, Фісташка, на жаль, уже почав білішати, і це триватиме й надалі.

Господар вирішив роздати його братів і сестер, але цього малого залишить собі. Він вважає зелений - кольором надії і талану.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.