Герцог і герцогиня Сассекські збираються переїхати в більший будинок, а теща принці Гаррі буде няньчити їхню майбутньої дитини.

Принц Гаррі зі своєю дружиною Меган Маркл уже через місяць виїжджають з Кенсингтонського палацу і оселяться у Фрогмор-гаус, який розташований на території Віндзорського замку. Про це пара офіційно оголосила 25 листопада, пише Daily Mail.

Зараз принц Гаррі і Меган Маркл живуть в котеджі Ноттінгем, що знаходиться на території Кенсінгтонського палацу, і збираються покинути його через поповнення в родині.

Переїзд пари у значно більше помешкання дозволить матері Меган Маркл Дорії Регланд, яка недавно перебралася жити до Великобританії, оселитися разом з ними. Про це повідомляють інсайдери. Вони вважають, що Дорія залишиться постійно жити з герцогом і герцогинею Сассекським, коли народиться її онук.

62-річна Дорія нещодавно зізналась, що хоче сама няньчити онука, і впевнена, що Меган і Гаррі хочуть, щоб для неї знайшлося місце в їхньому майбутньому будинку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А місця там справді буде достатньо. У порівнянні з двома спальнями котеджу Ноттінгем, у Фрогмор-гаус їх цілих 10.

Джерело при дворі пояснив переїзд пари так: "У наступному році вони очікують дитину, тому сім'ї потрібно більше місця. Ідея переїхати не виникла спонтанно".

До слова, Дорія Регланд більшу частину літа провела з Меган і принцом Гаррі і відзивалась про принца, як про чудового чоловіка.

Нагадаємо, таблоїди продовжують мусувати чутки про натягнуті стосунки між сім'ями принца Гаррі та принца Вільяма. Подейкують, що переїхати в заміську резиденцію Фрогмор-хаус герцог та герцогиня Сассекські вирішили після конфлікту між принцом Гаррі і його старшим братом Вільямом.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько герцога Сассекського принц Чарльз розповів, які імена для своєї майбутньої дитини розглядає знамените подружжя.

Також Знай.ua писав, титул дитини принца Гаррі та Меган Маркл буде залежати від прихильності королеви і статі дитини.