З 1 вересня 2024 року набудуть чинності нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Ці тарифні зміни торкнуться всіх споживачів, які проживають у місті Кам'янка в Черкаській області. Про це свідчить інформація на офіційній facebook-сторінці міськради.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Місцева влада попередила, що нові тарифи буде застосовано для населення, бюджетних організацій та інших споживачів.

"Затверджено тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів. Дане рішення набирає чинності з 01 вересня 2024 року", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Серед головних причин перерахунку тарифів: подорожчання електричної енергії, збільшення витрат на оплату праці, збільшення податків, зокрема ЄСВ.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

З 1 вересня починає діяти єдиний тариф на централізоване водопостачання для всіх споживачів – 38,58 гривні за кубометр. Також буде встановлено єдиний тариф на каналізацію – 44,11 гривні за кубометр. Разом кубометр води та стоків коштуватимуть 82,69 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на комуналку з 1 вересня: скільки платитимемо за світло, газ та водопостачання.

Також наш портал інформував, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.

Крім того, ми писали, ухвалено рішення щодо тарифів на тепло: чого очікувати українцям з приходом холодів.