Вже восени комунальні платіжки почнуть викачувати з деяких українців ще більше грошей.

Комунальники анонсували підвищення тарифів та абонплати за послуги для мешканців Новомосковська в Дніпропетровській області. Що та коли подорожчає, повідомляється на офіційному сайті міської ради.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

З 1 вересня 2024 року для мешканців Новомосковська почнуть діяти нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. У поясненні йдеться, що збільшення вартості послуг є необхідним кроком, щоб забезпечити подальшу діяльність підприємства.

Згідно з розрахунками, новий тариф на воду для населення бюджетних установ та інших споживачів становитиме 43,85 гривні за кубометр. Централізоване водовідведення для населення, бюджетних установ, інших споживачів подорожчає до 44,04 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Дочка Олі Фреймут в Америці показала, що вона далеко не янгол: на відміну від мами любить роздягатися Колекціонери змагатимуться за ці 50 копійок: у вашому гаманці може бути скарб на тисячі гривень 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Крім того, з 1 вересня буде встановлено новий розмір плати за абонентське обслуговування споживачам міста Новомосковськ. Так, абонплата за водопостачання становитиме 26,36 гривні з абонента на місяць. За водовідведення – 28,78 гривні на місяць з одного абонента.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, благодійний фонд надає допомогу на оплату комунальних послуг: як отримати.

Також наш портал інформував, що приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка почне викачувати ще більше грошей: чому може зрости платіжка за доставку газу.