Українців реєструють на нову матеріальну допомогу, яка надаватиметься протягом 3 місяців – 3600 гривень на особу.

Реєстрацію проводитиме Благодійний Фонд "Право на захист" у місті Тернополі. Фінансування допомоги здійснюється за рахунок УВКБ ООН.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Подати заявку на матеріальну підтримку можуть українці зі статусом ВПО, які перемістилися за останні 6 місяців у межах України, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання, зокрема з-за кордону.

Розмір виплати – 3600 гривень на місяць на одного члена сім'ї.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

При цьому претенденти повинні мати певні категорії уразливості:

  • неповна сім'я - самотній батько чи мати з одним чи кількома дітьми до 18 років або з людьми похилого віку від 55 років;
  • сім'я, яку очолює один або кілька людей похилого віку - від 55 років і старше;
  • сім'я, у складі якої є особи з особливими потребами.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Фінансова підтримка не надаватиметься громадянам, які вже отримували допомогу від міжнародних організацій у 2022-2024 роках.

Реєстрація на виплати проводитиметься у Тернополі, за адресою вул. Медова, 3. Дата: 8 серпня – з 11:00 до 15:00.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, українців обіцяють підтримати грошима: хто і на яких умовах отримає нові виплати.

Також наш портал інформував, разом із пенсією "капне" кругленька сума: виплатять одноразову грошову допомогу до кінця літа.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.