В українських супермаркетах зросли ціни на популярне м'ясо та маринад. Відповідно, набір для шашлику обійдеться українцям дещо дорожче. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Смажити шашлик стало дорожчим задоволенням, адже в супермаркетах подорожчала свинина, яловичина, а також маринад для замочування м'яса.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

Ціни на свинину

Супермаркети пропонують покупцям вже замаринований шашлик, але його вартість "кусається" ще болючіше, ніж минулого місяця. Середня вартість товару зросла з 225,68 до 239,90 гривні за кілограм. Водночас ребра подорожчали приблизно на 7 гривень – до 179 гривень за кіло, а шийок зріс у ціні з 255,79 до 267,97 гривні за кілограм.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін
Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Ціни на яловичину

Яловичі ребра можна взяти за тією самою ціною, що й місяць тому – у середньому 168,95 гривні за кілограм. Гуляш помітно подорожчав. Середній цінник збільшився із 280,54 до 291,05 гривні за кіло.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін
Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін

Ціни на маринад

Маринад "Верес" до шашлику також обійдеться дорожче. У липні середня вартість продукту збільшилася відразу на 4 гривні – до 29,43 гривні за 140 грамів.

Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін
Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, супермаркети оновили ціни на яйця, курятину та рибу: що обійдеться дорожче.

Також наш портал інформував, гаманці будуть пустіти зі швидкістю світла: прогнозується зростання цін на продукти у серпні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, посіви менші – ціни вищі: українцям пророкують подорожчання стратегічно важливої ​​крупи.