Багато компаній пропонують привабливі умови для тих, хто готовий працювати з дому. На популярних кадрових майданчиках можна знайти понад 1000 вакансій, де заробіток може перевищувати 50 тисяч гривень. Хто ж може розраховувати на такі зарплати?

Програмісти та спеціалісти з реклами

Програмісти, спеціалісти з реклами та менеджери з продажу – саме ці професії найчастіше можуть розраховувати на високі зарплати при дистанційній роботі. Програмісти мають стабільний попит, а їхня заробітна плата може легко перевищувати 50 тисяч гривень.

Програміст. Фото з відкритих джерел

PPC-спеціалісти (Amazon)

PPC-спеціалістам, які займаються контекстною рекламою, також пропонують гарні умови. Їхній заробіток може варіюватися від 30 тисяч до 90 тисяч гривень. Вони відповідають за залучення користувачів на сайт за допомогою рекламних кампаній, що потребує знань англійської мови, досвіду роботи з Amazon Ads та вміння працювати з Excel.

Вимоги до PPC-спеціалістів:

Менеджери з продажу

Менеджери з продажу також можуть розраховувати на високі заробітки, які можуть досягати до 83,7 тисяч гривень. Їхні доходи часто залежать від результатів роботи, що стимулює до постійного підвищення кваліфікації та пошуку нових клієнтів.

Вимоги до менеджерів з продажу:

  • Досвід роботи в продажах від 6 місяців.

  • Вміння працювати з CRM-системами.

  • Бажання навчатись.

Media Buyers

Media buyers, які займаються гуртовою закупівлею рекламних місць, можуть заробляти до 100 тисяч гривень. Це робота для справжніх професіоналів, які вміють ефективно управляти рекламними бюджетами.

Медіабайер. Фото з відкритих джерел

Вимоги до Media Buyers:

  • Досвід з Search Arbitrage від 6 місяців.

  • Кейси зі спендами від $15k/міс.

Digital-маркетологи

Digital-маркетологи мають можливість отримувати до 80 тисяч гривень. Їхні обов’язки включають збір аналітики, аналіз результатів рекламних кампаній, створення нових гіпотез та дотримання маркетингової стратегії.

Вимоги до Digital-маркетологів:

  • Досвід роботи від 2 років на посаді Digital-маркетолога.

  • Досвід роботи в E-commerce або Edtech.

  • Вміння працювати з Google Analytics.

  • Вміння аналізувати ефективність онлайн-активностей.

Отже, знання англійської мови, досвід роботи та вміння використовувати сучасні технології – ось ключові фактори, які допоможуть отримати високооплачувану роботу з дому.

Нагадаємо, Як зміниться робочий день українців в спеку: Держпраці надала рекомендації

Раніше ми розповідали, що Українцям дадуть $10 тисяч, але не за просто так: у чому полягає завдання

Також, 30% українців готові кинути роботу: що не так з ринком праці