Українець поскаржився на жахливу систему безпеки Ощадбанку, адже через дії шахраїв банк збільшив ліміт на пенсійній картці батька до 100 000 гривень без процедур верифікації.

Про це стало відомо на сайті Мінфіну.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Чоловік розповідає, що невідомі отримали доступ до банківського кабінету, без будь-яких підтверджень, у вигляді смс чи дзвінків, збільшили до непідйомної для пенсіонера суми у 100 тис. гривень і привласнили ці кошти собі, зробивши переказ.

"Батько потрапив на шахраїв, які отримали доступ до його карт. І сама безпека Ощадбанку змушує дуже сумніватися в надійності банку. Мало того, що шахраї змогли спокійно зайти в його банкінг, так вони спокійно без будь-яких підтверджень підняли кредитний ліміт і змогли з кредитного ліміту відправити кошти. щодо іншої людини", - пише він.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Українець щиро не розуміє, як у воєнний час банк міг дозволити позичити пенсіонеру суму, яка більш ніж у 30 разів перевищує звичайну українську пенсію. Він підозрює, що працівники банку разом із шахраям наживаються на кишенях звичайних українців.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Питання до Ощаду чому ви так легко підняли кредитний ліміт аж до 100000, без смс, без верифікації без нічого при тому, що ваша система повинна була бачити, що вхід до банкінгу виконаний не з рідного пристрою. І друге питання чому вирушали гроші без смс? З'являються думки, що в Ощарбанку працюють шахраї, які допомагають другим шахраям піднімати кредитний ліміт та дурити простих українців», – скаржиться українець.

Нагадаємо, що були останні 2100 грн та їх відправили у порожнечу: клієнти Ощадбанку залишаються без грошей.

Раніше ми повідомляли, що Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: на що чекати українцям.