У жінок у ЗСУ з'явиться більше можливостей на фронті, у Міноборони ухвалили історичне рішення

Найближчим часом у ЗСУ з'явиться своя, уніфікована жіноча військова форма. Ще один крок до професійної та сучасної армії. Про це повідомляє ВВС Україна, посилаючись на Міністерство оборони України. На даний момент працює дві ініціативні групи із запровадження форми.

Жінка у ЗСУ, фото: скріншот з відео
Жінка у ЗСУ, фото: скріншот з відео

Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися, як від їб*нутого сусіда"

Українська співачка та актриса Оля Полякова дала відверте та дуже інформативне інтерв'ю, в якому розповіла про свій перехід на українську мову, патріотизм доньок та багато іншого. А ще співачку запитали, чи її земляки зможуть колись вибачити росіян.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Артистка заявила, що треба взагалі забути про існування російського народу, не стежити за їхнім життям та максимально відгородитися. Вона зазначила, що українці дуже довгий час цікавилися тими самими зірками та політиками з Росії.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Окупанти з Бурятії почали писати рапорти на звільнення, але замість будинку вирушили до СІЗО – нелюдських тортур від росіян

Стало відомо про те, що російських військових із Бурятії, які почали відмовлятися воювати в Україні, відправляють до слідчого ізолятора під Луганськом. Про це повідомляють російські засоби масової інформації. До них звернулися родичі військових - матері та дружини.

Бурят, фото: скріншот із відео
Бурят, фото: скріншот із відео

Зірка "МастерШеф" Клопотенко з різнобарвним манікюром здивував українців новою порадою: "Хочете сподобатися жінці?"

Відомий кулінар та вигадник Євген Клопотенко вирішив поєднати гарну (корисну) пораду для чоловіків із чудовим рецептом. Євген Клопотенко вирішив приготувати рецепт огірків, заявивши, що це саме те, чим можна сподобатися жінці. Відео з покроковим приготуванням та текстовим рецептом, кухар розмістив на своїй сторінці у Instagram.

Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram
Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram

Під Луганськом окупанти знищили свій винищувач Су-34 і радісно цим похвалилися

Російські окупанти в черговий зганьбилися, і намалювали собі нові проблеми. У Луганській області збили власний бомбардувальник С-34. На опублікованих кадрах можна побачити залишки літака разом з бортовими номерами, а також символікою ВКС росії. Через мережу також почали поширюватися скріншоти, де жителі окупованих територій України повідомляють про чергову помилку росіян.

ПС, фото: Facebook
ПС, фото: Facebook