Андрія Разіна звинуватили в смерті Юрія Шатунова, змінив "Ласковый Май" на цілування путіна: "Йому погрожували, споювали"

23 червня 2022 року шанувальників гурту "Ласковый Май" вразила новина про несподівану смерть Юрія Шатунова, якому було всього 48 років. Повідомлялося, що співака госпіталізували в лікарню з обширним інфарктом, але врятувати кумира 80-их вже не змогли і він помер у Домодєдовській лікарні. Ця смерть була дуже несподіваною для всіх, тому шанувальники одразу запідозрили недобре. Розібратися в істинним причинах смерті Юрія Шатунова взялася тарологиня з Білорусі Валентина.

Юрій Шатунов, фото: shatunov.com
Юрій Шатунов, фото: shatunov.com

Боєць "Азова" розповів, як з останніх сил допомагали вижити жителям блокадного Маріуполя: "Ми розуміли чітко"

Боєць полку "Азов" Олег з позивним "Галерея" розповів, як в блокадному Маріуполі ділилися останніми запасами їжі з мирними жителями. Воїни вважали головним обов'язком допомагати людям і робили все, що могли.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нам тоді ще привозили їжу яку ніяку. Ми собі залишили по тарілці, а все інше віддали цивільним, всі наші сухпай, шоколадки..."

Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео
Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео

Катерина Павленко з Go_A до невпізнання змінилася: "Гарний образ, краще, ніж було"

Група зараз багато гастролює з благодійними концертами по країнах Європи. Під час виступу в Празі вона з'явилася в новому образі. Співачка кардинально змінилася, шанувальники її ледь впізнали. Тепер у фронтвумен довге волосся, а також новий стиль сценічних образів.

Go_A, фото: пресслужба "Україна"
Go_A, фото: пресслужба "Україна"

Російські окупанти придумали хитрий спосіб втекти з війни в Україні: жертвують кінцівками, щоб комісували

Російські окупанти на Херсонському напрямку, куди успішно просуваються ЗСУ, знаходяться в деморалізованому стані і шукають способи втекти з війни. Так, вони почали замість окопів рити невеликі ями, а потім лягають в них і піднімають ноги в надії отримати легке поранення і виїхати назад в росію.

Російські військові. Фото: YouTube
Російські військові. Фото: YouTube

Євген Кошовий з "Квартал 95" ледь не розревівся, виїхавши до Варшави: "Нікуди повертатися"

Чи не найзворушливішим моментом у Варшаві стала зустріч "кварталівців" з Євгеном Кошовим, який не бачився з більшістю колег з самого початку війни.

"Ми вперше зустрілися з Оленкою. Трошки затіскали її, по-дружньому, нормально. Трошки було сліз, трошки обіймів."

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram