Декілька причин, чому ЄС зобов'язаний прийняти Україну до свого союзу - очевидні факти

Вже днями Україна стане кандидатом на членство в Європейському Союзі. Довгий час багато країн сумнівалися в правильності цього рішення, але, все ж були переконані, що це їм просто необхідно. Існує п'ять очевидних причин, чому ЄС потрібна Україна, і з нею стане альянс тільки міцніше.

Євросоюз
Євросоюз
REUTERS

Українські льотчики мають шанс перейти на американські винищувачі F-15 і F-16, росіянам вже не сховатися

Стало відомо про те, що зовсім скоро українські льотчики зможуть розсікати на сучасних винищувачах F-15 і F-16 у Конгрес США був внесений новий законопроект про навчання. Про це в Twitter повідомив член Палати представників від штату Іллінойс, ветеран ВПС США Адам Кінзінгер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Льотчики, фото: Facebook
Льотчики, фото: Facebook

Як раніше вже не буде: українцям взимку "прикрутять" тепло, що буде з тарифами

Українців закликали вже зараз готуватися до непростого опалювального сезону. Про це заявив очільник Мінрегіону Олексій Чернишов на сторінці у Facebook. З його слів, вже зараз очевидно, що ця зима буде надскладною. При цьому він зауважив, що на сьогодні головне завдання - це захистити кожного українця та зберегти помешкання.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Каті Осадчій довелося стрибати з чужим чоловіком в Амстердамі: "Вчора був той випадок, коли..."

Українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча зараз перебуває на знаковій події в Амстердамі - благодійному марафоні "Embrace Ukraine". У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Катерина Осадча показала спільне відео зі своїм колегою Тимуром Мірошниченком.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Після смерті Юрія Шатунова Монро зізналася, чому у неї з ним "не склалося": "Як можна сходити з розуму?"

Відома українська травесті-діва та блогерка Монро розповіла про своє ставлення до російського співака Юрія Шатунова, про смерть якого стало відомо 23 червня. У новому пості на особистій фейсбук-сторінці Монро пригадує часи, коли її однокласниці просто шаленіли від нього. Водночас вона взагалі не розуміла, як від такого чоловіка можна божеволіти - Юрій Шатунов видавався їй взагалі непривабливим.

Монро, facebook.com/monroe.diva
Монро, facebook.com/monroe.diva