Олег Псюк з Kaluch Orchestra не оцінив захоплення мами Олегом Винником: "Бл*ть, вона що в натурі це сказала?"

Після перемоги групи Kaluch Orchestra на Євробаченні популярність прийшла не тільки до учасників колективу, а й до мами соліста Олега Псюка - Стефанії, про яку і написана пісня. В одному зі своїх інтерв'ю пані Стефанія зізналася, що любить слухати укранського виконавця Олега Винника. Журналісти не могли не уточнити у соліста Kaluch Orchestra цей делікатний момент.

Олег Псюк з Kalush Orchestra, фото: Знай.uа
Олег Псюк з Kalush Orchestra, фото: Знай.uа

По Маріуполю розтікається трупна отрута, але окупанти роблять постановочні кадри про "хороше життя": місту загрожує катастрофа

Стало відомо про те, як у Маріуполі зростає загроза епідемії. Через зливові дощі по місту розноситься сміття і трупна отрута. Що про це відомо. Такою несприятливою інформацією поділився радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, в місті найближчим часом може трапитися екологічна катастрофа, яку потрібно негайно зупинити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Маріуполь, фото: Facebook
Маріуполь, фото: Facebook

Злата Огнєвіч викинула речі з "Холостячки", назавжди розпрощавшись з минулим: "Думала, що я не виживу"

Відома українська співачка, "Холостячка" Злата Огнєвіч повернулася в події річної давності і поділилася зворушливими спогадами про свою підготовку до зйомок нового сезону. В цей же період вона знімалася в кліпі на свою пісню "Мій назавжди" в сонячній Туреччині. Артистка поділилася, що тоді вони з командою моторошно не висипалися, так як на відпочинок часу не було.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Російські окупанти знову спробують захопити Південь України, проте ЗСУ вже їх там чекають з "сюрпризами": не отримають ні метра нашої Батьківщини

Експерти зі Сполучених Штатів Америки відзначають, що на сьогоднішній день російські війська можуть готувати новий наступ на південному напрямку України. Але, при цьому, 22 травня вони не отримали практично ніяких успіхів на Донбасі. Збройні Сили України дають сильну відсіч для того, щоб не допустити цього, і незабаром планують почати контрнаступ.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Оля Полякова і Маша Єфросиніна згадали сусідство з Зеленським в перший день війни: "Здавалося, що птахи не літають"

Телеведуча Маша Єфроініна і співачка Оля Полякова давно є хорошими подругами. Це ні для кого не секрет. Війна ненадовго розлучила їх, але вони знову зустрілися на концерті Олі Полякової в Німеччині, а потім і на зйомках нового випуску їх спільного шоу "Дорослі дівчатка". Оля і Маша згадали, яким був для них ранок 24 лютого 2022 року, коли Путін оголосив Україні війну і на нашу країну полетіли перші ракети і бомби.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua