Відомий журналіст Євген Плинський розповів, кого невдовзі може призначити Шмигаль на посаду голови митниці. Дану інформація оприлюднена на його Telegram-каналі "Грязные игры".

Фото: скрин Telegram-канал Грязные игры

Фото: скрин Telegram-канал Грязные игры

Свою розповідь він починає з постаті колишнього замголови Херсонської облради Віталія Булюка. Про його "діяльність" свого часу в усіх деталях розповідало видання "Наші гроші".

Як стверджує журналіст, Булюк, перебуваючи на посаді, володів митним терміналом в Херсоні та мав долю та аеропорту. З початком війни, як стверджує журналіст, він перейшов на бік Росії.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також, за наданою ним інформацією, щоб на митниця не вислизнула з рук Булюка, поки той в Облраді, на посаду заступника голови митниці був призначений Іван Бережнюк. На думку журналіста, він входить до групи, яка контролювала митницю.

Глинський також відмічає, що крісло під нинішнім головою митниці почало гойдатися і є висока ймовірність, що на посаду замість В'ячеслава Демченко буде призначений Іван Бережнюк. журналіст каже, що Шмигалю його вже представили як гарного фахівця, крім того, його підтримують ділові кола Львову.

Євген Плинскький говорить: "Якщо це станеться, то, швидше за все, в умовах воєнного часу Кабмін просто передасть митницю в управління групі осіб, патріотична позиція яких читається на прикладі Булюка".

Нагадаємо, українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "Сидіти і курити бамбук".

До слова, окупанти в Маріуполі почали планувати наступний навчальний рік: підготували всього три "важливих" предмети.

Раніше ми писали, що в Росії "виповзли" на сцену п'яні актори: подають "прекрасний" приклад дітям