❗️❗️❗️Президент України Володимир Зеленський не буде погоджуватися на умови країни-агресора, які можуть порушити територіальну цілісність та свободу України.

Про це заявив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк на спільній пресконференції з очільником фракції «Слуга Народу» Давидом Арахамією, що відбулася сьогодні у Львові.

Зокрема він наголосив, що партнери значно підсилюють позиції України в перемовинах. За словами Михайла Подоляка, Росія та світ не очікували на потужний супротив України – окупанти сподівалися, що за три дні завершать так звану«військову операцію». Європа також не вважала, що Україна триматиметься так довго.

Давид Арахамія заявив, що, ймовірно, Росія не має значного впливу та контролю на «кадирівців», які захопили українські атомні об’єкти.

Третій раунд переговорів із росіянами, як повідомив Михайло Подоляк, відбудуться завтра або післязавтра. Пріоритетні питання – припинення вогню та гуманітарні коридори.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще