Донька української телеведучої Сніжани Єгорової, яка нещодавно потрапила в скандал через свою заяву про те, що підтримує президента Російської Федерації Володимира Путіна, відхрестилася від слів своєї матері і зовсім зізналася, що їй соромно.

Відповідний пост 29-річна телеведуча Стася Ровінська розмістили на своїй сторінці в Facebook. Варто нагадати, що Сніжана Єгорова люто захищає російську країну агресора і її президента Путіна, а про українську владу негативно відгукується. Її остання заява про підтримку Росії наробила чимало шуму в соцмережах, багато засудили жінку за подібні висловлювання, і її старша донька віришила прокоментувати цю ситуацію.

Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова

Стася Ровінська повідомила, що з мамою не спілкується вже більше року не тільки через особисті причини, а й розбіжності щодо громадянської позиції. Дівчина зізналася, що дуже боїться за своїх дітей, які проживають в Україні. Адже в разі військових дій з боку Росії вони можуть постраждати, але Сніжану Єгорову не сильно турбує доля онуків.

Скріншот з Facebook Стасі Ровінської
Скріншот з Facebook Стасі Ровінської

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Стася дотримується чітких позицій і радикально виступає за мир у рідній країні, незважаючи на категоричні висловлювання матері.

"Побачивши її заяву про підтримку країни агресора … відчуваю біль, сором, та бажання захистити своїх дітей. Бо мені страшно за них, мені страшно, бо їх бабуся, сидячи за кордоном підтримує людину, яка вбиває українців і їх бабуся не переймається навіть за безпеку своїх онуків, які живуть в Україні, ходять тут в школу, садочок… Я не можу і не повинна відповідати за слова і вчинки моєї мами, я сама мама трьох дітей і намагаюсь своє життя жити так, аби їм ніколи не було за мене соромно і вони не були заручниками моїх егоїстичних вчинків", - написала знаменитість.