Микола Тищенко давно славиться своїми талантами" вірно " висловити думку. То він яловичину за 20 гривень купує, то на Різдво вітає з воскресінням Христа.

Крім цього він відзначився і прогулюванням засідань у Верховній Раді, про що Знай.uа повідомляв у своєму ексклюзивному матеріалі.

Микола Тищенко, фото: instagram.com/nikolaytyshchenko
Микола Тищенко, фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

22 січня вся Україна відзначає День Соборності, адже 103 роки тому в цю дату був підписаний Акт Злуки УНР і ЗУНР. Цей документ не лише став дуже важливим символом єднання для Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, а й для всього нашого народу.

А ось нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко теж вирішив поставити "закусенець вгору" святу і привітати українців з таким днем, але, як часто це буває, зазнав трохи невдачі і знову все переплутав.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Привітав Україну з Днем Соборності і легкою рукою викреслив всю східну частину країни.

"Єдина країна від Києва до Закарпаття", - вирішив улюбленець Олексія Дурнєва.

Пост Миколи Тищенка у Facebook
Пост Миколи Тищенка у Facebook

Пост він правив 4 рази, поки не прийшов до вірного варіанту, але, як то кажуть, мережа пам'ятає все!

Здається, що у Тищенка свій календар свят. Не здивуємося, якщо ще й у 2222 році.

Історія правок поста Миколи Тищенка
Історія правок поста Миколи Тищенка

На подив, в коментарях немає відміток українців про попередні помилки Миколи, тільки взаємні привітання. Очевидно, що вони могли почиститись піарниками Миколи. Але залишається тоді питання - чому піарники спочатку не займаються написанням постів, щоб уникнути таких конфузів?

Нагадаємо, що Микола Тищенко знову все переплутав і відсвяткував Великдень замість Різдва.

Раніше ми повідомляли, що Микола Тищенко нарешті показав, як виглядають його знамениті "мітболи по-оболонськи".