Стало відомо про інцидент, який стався в Польщі. Українець повісився на дорожньому знаку через проблеми з грошима.

Про це стало відомо завдяки ролику, який зараз почали поширювати по мережі.

За попередньою інформацією, українець повісився на дорожньому знаку, який стояв по центру дороги. Як саме це сталося, і чому поруч нікого не виявилося, щоб врятували його-невідомо.

Працював чоловік на автозаводі Фольксваген, і причиною такого вирішення стали проблеми з грошима і з дружиною. Не витримав проблем.

При цьому, варто відзначити, що сталася трагедія ще кілька днів тому, однак, чомусь цей інцидент було прийнято рішення приховати в Польщі, і ніяк не висвітлювалося в новинах.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Єдине що є-ролик, який просочився в мережу.

У коментарях користувачі почали шукати відповіді на запитання, як йому зовсім вдалося забратися на цей знак.

Варто відзначити, що раніше в Польщі був убитий українець. Сталося це в новорічну ніч, і вже було затримано 12 осіб. Його тіло було знайдено парою, яка поверталася зі святкування приблизно о 4: 00. У загиблого була травма голови, і за попередніми даними він був саме убитий.

Поліція
Поліція

Як з'ясували слідчі, 47-річний українець святкував Новий рік у компанії українців та іноземців. Всі вони можуть бути причетні до вбивства. Саме тому всі вони, а це 12 осіб, були затримані і дають свідчення співробітникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, що учасник "Танців з зірками" Жора Корольов помер у Польщі: остигле тіло знайшла кохана

Раніше повідомлялося, що жеенщина відрізала статевий орган і голову співмешканцю після сварки: застілля закінчилося сотнею ударів ножем

Також, українець загинув під час зимових розваг на сніговій гірці-поїздка на санках була фатальною: дочку встигли врятувати